Odd electrical issue... - YotaTech Forums

Notices
86-95 Trucks & 4Runners 2nd/3rd gen pickups, and 1st/2nd gen 4Runners with IFS

Odd electrical issue...

Reply

Old 10-30-2009, 11:12 PM
  #1  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2008
Location: Vancouver Island
Posts: 252
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Odd electrical issue...

So I bought a new Toyota today, 86 PU 22RE, pics coming on a day where maybe it will stop raining. The issue is that The right side turn signal blinks faster than usual with the lights on, and really fast when i push the brakes. Also when I push the break the right side indicator turns on faintly..Odd. I know the front signal has no issue, would this be a crossed wire in the tail light housing or something? thanks
Yotapowa is offline  
Reply With Quote
Old 10-31-2009, 06:45 AM
  #2  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2008
Location: Vancouver Island
Posts: 252
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
So apparently this is not a common problem..
Yotapowa is offline  
Reply With Quote
Old 10-31-2009, 07:09 AM
  #3  
Registered User
 
ayoung101's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: detroit, mi
Posts: 641
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
uuuhhh. . . .the only thing that i can think of is that some vehicles have their turn signals blink at different speeds to let you know when a bulb is burnt out. that's the way that my wife's honda is, no idea if these trucks are like that or not. sorry, probably not much help here.
ayoung101 is offline  
Reply With Quote
Old 10-31-2009, 08:08 AM
  #4  
Registered User
 
swampfox's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Nw Arkansas
Posts: 879
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
try checking the ground at the lights. it may be back feeding thru the lights.
swampfox is offline  
Reply With Quote
Old 10-31-2009, 08:11 AM
  #5  
Banned 'cause I was 4runnerchevy also banned
 
Join Date: Mar 2009
Location: Santa Cruz Mountains
Posts: 185
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Originally Posted by swampfox View Post
try checking the ground at the lights. it may be back feeding thru the lights.

x2, sounds like a ground issue
86toylet is offline  
Reply With Quote
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Obmi
86-95 Trucks & 4Runners
51
10-04-2015 11:30 AM
voiddweller
86-95 Trucks & 4Runners
16
09-28-2015 11:21 PM
Project90
Solid Axle Swaps, All Years
0
09-24-2015 11:40 PM
Boomer8404
86-95 Trucks & 4Runners
0
09-24-2015 01:12 PM
xzen73x
86-95 Trucks & 4Runners
2
09-14-2015 03:00 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Odd electrical issue...


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: