Page getting cut off at bottom - YotaTech Forums

Notices
Site Feedback Please use this forum to provide feedback, suggestions on the site

Page getting cut off at bottom

Reply

Old 10-31-2010, 06:56 AM
  #1  
Registered User
Thread Starter
 
InternetRoadkill's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: San Antonio, Texas
Posts: 1,159
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Page getting cut off at bottom

There's something not quite right with the yotatech server. It only seems to load the top 2/3s of the page. The bottom is missing. It's doing it on both IE and FF. I'm also getting a lot of 'connection reset' errors during the page load.

Anyone else seeing this?
InternetRoadkill is offline  
Reply With Quote
Old 10-31-2010, 07:49 AM
  #2  
Registered User
 
michael1963's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Kingston, Ontario CANADA
Posts: 815
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Originally Posted by InternetRoadkill View Post
There's something not quite right with the yotatech server. It only seems to load the top 2/3s of the page. The bottom is missing. It's doing it on both IE and FF. I'm also getting a lot of 'connection reset' errors during the page load.

Anyone else seeing this?
No sir, I was just using it last night and had no problems. I'm using FF but didn't try IE. Not saying that there isn't a problem, I'm saying 'I'm' not seeing what your seeing (or not seeing).

Mike
michael1963 is offline  
Reply With Quote
Old 10-31-2010, 08:03 AM
  #3  
Registered User
Thread Starter
 
InternetRoadkill's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: San Antonio, Texas
Posts: 1,159
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
I seems to do it on some forums and not others. The 86-95 Trucks & 4Runners forum does it pretty constantly for some reason. Oddly enough, FF on my Linux system works perfectly. Very weird.
InternetRoadkill is offline  
Reply With Quote
Old 10-31-2010, 08:43 AM
  #4  
Co-Founder/Administrator
Staff
iTrader: (1)
 
Corey's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Auburn, Washington
Posts: 32,217
Thanked 9 Times in 8 Posts
No cut offs for me at all using XP Pro and the latest Firefox.
I see it happen on my Droid though sometimes when it can not get a full connection.

See if you can grab a screenshot next time it happens.
Corey is offline  
Reply With Quote
Old 10-31-2010, 09:36 AM
  #5  
Registered User
 
xxxtreme22r's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Wilkes-Barre, PA, USA
Posts: 13,578
Thanked 58 Times in 38 Posts
no probs here either, win 7 and latest firefox.
xxxtreme22r is offline  
Reply With Quote
Old 10-31-2010, 10:38 AM
  #6  
Registered User
 
scuba's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Austin, Texas
Posts: 11,338
Thanked 116 Times in 55 Posts
Originally Posted by xxxtreme22r View Post
no probs here either, win 7 and latest firefox.
x2


scuba is offline  
Reply With Quote
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
89fourrunner
86-95 Trucks & 4Runners
3
02-17-2016 07:52 AM
Jcrawl94
84-85 Trucks & 4Runners (Build-Up Section)
10
10-24-2015 05:34 PM
defrag4
Vehicles - Trailers (Complete)
0
07-31-2015 11:50 AM
greenbuggy
3.4 Swaps
4
07-23-2015 12:51 PM
RAD4Runner
Off Topic Talk
1
07-21-2015 02:55 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Page getting cut off at bottom


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: