Notices
Site Feedback Please use this forum to provide feedback, suggestions on the site

Remove this 'Ask Question' Placard on Browser

Old 03-11-2018, 04:44 AM
  #1  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2012
Location: Mohrsville, PA
Posts: 72
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Remove this 'Ask Question' Placard on Browser

Every time I go to Yotatech the 'Ask Question' pop-up covers the right side of the page and you cannot scroll above or below it to remove it. It basically makes the entire web page unusable. You cannot 'x' it and you cannot click around or behind it.
Sperry is offline  
Old 03-11-2018, 06:42 AM
  #2  
Registered User
iTrader: (1)
 
muddpigg's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: watertown, NY
Posts: 4,276
Received 4 Likes on 4 Posts
I don't get that one. But when on the phone I get the "you've been chosen for a free amazon gift card." It steers me away from site and if I don't X the search bar it blocks me from returning to site. I've gotten really good a finding and hitting the X.
muddpigg is offline  
Old 03-11-2018, 06:46 AM
  #3  
Fossilized
Staff
iTrader: (6)
 
dropzone's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: PNW
Posts: 19,177
Received 43 Likes on 40 Posts
Moved to site feedback...the correct section for this sort of thing

i have never seen the issue you are talking about on either my phone, tablet or PC.

Try deleting your cookies, internet history, cache etc and try again
dropzone is offline  
Old 03-11-2018, 07:37 AM
  #4  
Registered User
 
Join Date: May 2011
Location: Northern AZ
Posts: 1,056
Received 11 Likes on 11 Posts
I get it (see pic below) every time I come on the site, but not after I log in.
If you click on the minus sign on the top right it moves down and out of the way.
Attached Thumbnails Remove this 'Ask Question' Placard on Browser-ask-question.png  
L5wolvesf is offline  
Old 03-11-2018, 10:17 PM
  #5  
Co-Founder/Administrator
Staff
iTrader: (1)
 
Corey's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Auburn, Washington
Posts: 32,229
Received 10 Likes on 9 Posts
Weird, I have never seen that on a browser or on my mobile.
Corey is offline  
Old 03-12-2018, 06:04 AM
  #6  
Registered User
 
Join Date: May 2011
Location: Northern AZ
Posts: 1,056
Received 11 Likes on 11 Posts
Originally Posted by Corey View Post
Weird, I have never seen that on a browser or on my mobile.
I figured it was something you guys added. It started some time last year - summer or before.
L5wolvesf is offline  
Old 04-30-2018, 10:09 PM
  #7  
Registered User
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 3
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Well, it bugs the hell out of me...

Attempted to use it, got a sign in/register box after hitting "ask question" registered, and got dumped at start of the forums.

Attempted to use it again and log in, got dumped to the start of the forums, question never got posted in section I was reading in.

So basically it is designed to force people into signing up, no one will see the question, and it has be front and taking over the page frame.
I wonder if its part of "InternetBrands, Inc." page, and its on by default, but the head Honcho has to configure it to actually post a question.

Its called a "qbox_widget" in CSS

Also, you have to be logged out to see it.

Last edited by MaximusPsychosis; 04-30-2018 at 10:19 PM.
MaximusPsychosis is offline  
Old 04-30-2018, 10:52 PM
  #8  
Registered User
 
old87yota's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Portland, Oregon, USA
Posts: 1,992
Received 118 Likes on 109 Posts
The "Ask a Question" popup is also on other automotive forums such as Honda Tech. I believe it is a relatively new feature from Internet Brands. It is basically a popup that gets you to sign up for the forum and post your topic into a new forum thread. I do not like this idea. When I first saw this feature, I thought it was a "chat" feature like you see on other websites (like LCE Performance), but it is not. It is basically "bait" for non-members. I doubt the moderators here can do anything about it other than asking Internet Brands about it.

Like others have said, it only pops up if you are not logged in. I rarely see it because I keep my account logged in most of the time.

old87yota is offline  
Old 04-30-2018, 11:18 PM
  #9  
Registered User
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 3
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
well, little research* shows "InternetBrands, Inc." is known for dodgy ads and things (https://www.flyertalk.com/forum/tech...eports-40.html), and its got a 1 star on yelp! (https://www.yelp.com.au/biz/internet-brands-el-segundo)

*maybe the wrong companies I found in the 15 minutes of googling, so these may not be related.

None the less, it is what it is here, regardless of site management/construction, just thinking maybe the admin of the site may have the option to turn it off, or configure it correctly.
MaximusPsychosis is offline  
Old 02-12-2019, 05:27 AM
  #10  
Registered User
 
Polomatt's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Los Angeles
Posts: 4
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
86 Pickup Needs More Balls

Howdy,

i got an 86 Pickup with a 22RE LCE headers & some exhaust.
It was rebuilt about 50,000 miles ago but it still gives me issues sometimes on the trail.
(Trouble starting, timing issues..)

I got a bunch of weight on the truck (bumper, winch, lumber rack, tire carrier etc..) so it
kinda moves slow.
Im also swapping out the rear end for a Ford 9inch with lockers, disc brakes, & 5.29 gears.
Going with a 4 inch lift & 35s.

**Should I just beef up the 22RE with racing components or swap for 3.4 or even a V8??
I def wanna keep it manual.
I need more power to wheel and make it up some dirt hills, tow a buddy whos stuck, and
not go 35mph up the grapevine...

** I love this truck & will never get rid of it. Put too much $$ into it already. Ready to dump
more for more power. The less I spend the better obviously..

SHOULD I BEEF UP THE 22RE WITH RACING PARTS OR SWAP FOR A 3.4 OR EVEN A
SMALL BLOCK V8?!

Thanks,

Matt A.
Polomatt is offline  
Old 02-12-2019, 05:28 AM
  #11  
Registered User
 
Polomatt's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Los Angeles
Posts: 4
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
First time posting. Not sure if I put this in the right place.
Polomatt is offline  
Old 02-12-2019, 01:57 PM
  #12  
Registered User
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 3
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Originally Posted by Polomatt View Post
First time posting. Not sure if I put this in the right place.
nope, I would suggest ether wait for the mods to move it, or copy the text, and start a new thread in here: https://www.yotatech.com/forums/f120/ then edit the old one here and add in "moved by me"
MaximusPsychosis is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
JustRoot
Site Feedback
3
07-31-2006 11:29 AM
gapguy
95.5-2004 Tacomas & 96-2002 4Runners
13
07-15-2004 11:17 AM
Corey
Off Topic Talk
5
07-11-2003 03:30 PM
Jay
Off Topic Talk
16
12-31-2002 07:09 PM
Corey
Off Topic Talk
1
09-14-2002 04:10 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Remove this 'Ask Question' Placard on Browser


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: