problems with mobile app. - YotaTech Forums

Notices
Site Feedback Please use this forum to provide feedback, suggestions on the site

problems with mobile app.

Old 07-12-2013, 05:05 PM
  #1  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2013
Location: Forestville,CA
Posts: 102
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
problems with mobile app.

Has anyone else had problems with the yota tech app?
I'm using a galaxy s3 running 4.1.2 . I keep getting the two images below. Not sure what's going on but It happens in more than my phone
gigatech88 is offline  
Old 07-12-2013, 05:13 PM
  #2  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2013
Location: Forestville,CA
Posts: 102
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Ok well my attachments didn't upload.
Well nevermind the app keeps crashing when I try to attach a picture. Ill upload them from a pc when I get home.

The app gets stuck and says" contacting remote site" and "aborted request. Press back to return to previous screen"
Sometimes it won't update my subscribed threads or even the current ones.
Attached Thumbnails problems with mobile app.-forumrunner_20130712_170702.png   problems with mobile app.-forumrunner_20130712_170712.png   problems with mobile app.-forumrunner_20130712_170912.png   problems with mobile app.-forumrunner_20130712_170835.png   problems with mobile app.-forumrunner_20130712_170939.png  

gigatech88 is offline  
Old 07-12-2013, 05:14 PM
  #3  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2013
Location: Forestville,CA
Posts: 102
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Ok see there. It wouldn't upload my pictures. Kept Crashing . Now theres Multiple pictures from me trying after it kept Crashing
gigatech88 is offline  
Old 09-27-2013, 06:11 PM
  #4  
Registered User
 
Jimbone's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 35
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
I also use a Galaxy S3. I barely see my parents now. I have basically the same problems with the app. Its good, just needs bugs fixed.
Jimbone is offline  
Old 01-28-2015, 07:32 AM
  #5  
Registered User
 
decalman's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Puerto Rico
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
I was just going to ask if it was possible to add this forum to tapatalk but i found this thread.

I downloaded the yotatech app but I'm not getting a reply button. Is it a bug? Wrote this from mobile google chrome.
decalman is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Jonny246
Newbie Tech Section
1
07-24-2015 01:37 PM
akaphilly
Misc Stuff (Non Auto Related)
0
07-09-2015 03:34 PM
akaphilly
Axles - Suspensions - Tires - Wheels
0
07-09-2015 03:27 PM
akaphilly
Axles - Suspensions - Tires - Wheels
0
07-09-2015 03:18 PM
God's Bounty Hunter
Pre 84 Trucks
6
07-08-2015 01:54 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: problems with mobile app.


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: