Notices
Post Your Tests Here Use this sectin for testing your signature files, and for testing pictures/avatars

Out of ideas! Please help

Old 05-23-2016, 03:36 PM
  #1  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: May 2016
Posts: 2
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Out of ideas! Please help

Hey everybody I have a 1990 4Runner SR5 v6 3.0 that I just got running agian. I just put in new spark plugs and wires,new cap and rotor,new battery, and new mass air flow sensor. Before all that was replaced the truck was not starting at all. Now it starts but has a series of issues
1. No power on acceleration
2. Running extremely rich
3. Very low idle when engine is warm (400-500rpms)
4. Seems to shift gears roughly

I'd appreciate any help I can get fixing this I really need it running agian in missing the trails.
ToyoterDestroyer is offline  
Old 05-23-2016, 04:04 PM
  #2  
Registered User
iTrader: (1)
 
highonpottery's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Newcastle
Posts: 2,898
Likes: 0
Received 6 Likes on 6 Posts
FYI this is the testing section
highonpottery is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
808nickh
General Electrical & Lighting Related Topics
11
05-23-2016 11:12 PM
rockhounder
86-95 Trucks & 4Runners
9
05-15-2016 05:25 PM
Washi
86-95 Trucks & 4Runners
2
05-10-2016 12:38 PM
gyoas759
86-95 Trucks & 4Runners
2
05-04-2016 09:43 PM
86-95 Trucks & 4Runners
1
05-02-2016 01:22 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Out of ideas! Please help


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: