supra afm swap issues - YotaTech Forums

Notices
86-95 Trucks & 4Runners 2nd/3rd gen pickups, and 1st/2nd gen 4Runners with IFS

supra afm swap issues

Reply

Old 10-29-2009, 03:02 PM
  #1  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
supra afm swap issues

I just completed a afm swap using a 1982 supra afm,before tiding up the wiring i tested it and got a no start, it ran for 3-4 seconds then died, if i tried again it wouldnt fire at all,if i waited a couple min and tried again it would start for another 3-4 seconds. did anyone else have problems like this??/
franky is offline  
Reply With Quote
Old 10-29-2009, 04:17 PM
  #2  
Contributing Member
iTrader: (3)
 
BigBluePile's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Mount Vernon, WA
Posts: 14,881
Thanked 102 Times in 55 Posts
Nope, did you read out all the connections on the Supra AFM?
BigBluePile is offline  
Reply With Quote
Old 10-29-2009, 04:28 PM
  #3  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
read out? its not starting with the stock afm either now, i didnt touch anything but the afm, must be in the wiring since i relocated the afm had to lenthen wires
franky is offline  
Reply With Quote
Old 10-29-2009, 04:40 PM
  #4  
Registered User
 
Junkers88's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Texas
Posts: 4,371
Thanked 3 Times in 3 Posts
Originally Posted by franky View Post
read out? its not starting with the stock afm either now, i didnt touch anything but the afm, must be in the wiring since i relocated the afm had to lenthen wires
Yeah you probably need to trace all the wires you modified and check the connections.
Junkers88 is offline  
Reply With Quote
Old 10-31-2009, 02:16 PM
  #5  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
so i put afm back to stock and used the stock afm,no run, changed the ecm ,no start, checked all fuses,no start,i can head the fuel pump kick in but cant tell if it keeps running after it fires
franky is offline  
Reply With Quote
Old 10-31-2009, 03:02 PM
  #6  
Contributing Member
 
olharleyman's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: maryland
Posts: 3,606
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
check the efi 15 amp fuse on the right fender?
olharleyman is offline  
Reply With Quote
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
mskalmus
86-95 Trucks & 4Runners
9
05-28-2017 07:51 AM
icentropy
86-95 Trucks & 4Runners
17
03-02-2017 12:38 PM
coryc85
Misc Stuff (Vehicle Related)
6
09-09-2015 06:24 AM
crashburnoveride
Misc Stuff (Vehicle Related)
3
08-28-2015 09:20 PM
Coreyr384
86-95 Trucks & 4Runners
2
07-10-2015 11:13 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: supra afm swap issues


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: