88 pickup no injector pulse while cranking. Is this correct? - YotaTech Forums
YotaTech Forums  

Go Back   YotaTech Forums > Tech Write-Ups (Staging Area & More Articles In The Wiki) > Staging Area For Tech Article Submissions
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search


Staging Area For Tech Article Submissions Got a tech article to submit? Post it here

88 pickup no injector pulse while cranking. Is this correct?

 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 07-06-2013, 10:36 AM   #1
Registered User
Personal Sales Rating: (0)
 
Join Date: Jun 2013
Location: Bedford NH
Posts: 2
Mat Ciechon
Send a message via Yahoo to manchmat
88 pickup no injector pulse while cranking. Is this correct?

the engine is cranking but will not start. i have no injector pulse while cranking. if i give a shot of starting fluid the engine will fire and at that time i will get injector pulse. is this correct? also when i turn the key on the fuel pump does not run. the fuel pump only runs while cranking the engine. is this correct? the fuel pressure seems a little low only 15 psi when cranking. if i jump the pump direct to battery i get 22 psi that still seems a little low.
manchmat is offline  
Old 07-06-2013, 10:36 AM
Yotatech
4WD Truck




Paid Advertisement
 

Tags
88, cranking, ford, injector, pulse, toyota

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -8. The time now is 10:35 PM.


2010 InternetBrands, Inc.