Melted cables ??? - YotaTech Forums
YotaTech Forums  

Go Back   YotaTech Forums > Electronics > Vehicle Audio & Home Entertainment

Vehicle Audio & Home Entertainment Discussions here pertain to vehicle stereo systems and home entertainment systems

Melted cables ???

LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 01-30-2013, 03:50 PM   #1
Registered User
Personal Sales Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Location: Vancouver
Posts: 5
Melted cables ???

Hi, I am new to this forum. I recently swapped the OE head unit in my 99 4 RUNNER for an aftermarket stereo. I have done this many times on other vehicles and no problems. After the install the new head unit worked fine. 2 weeks later it has just stopped receiving power. I have checked all fuses and they are all fine, I still have power in my clock, cigarette lighter and the dome light. In fact everything in the truck works as required. I swapped the new head unit for the original OE unit and this is receiving no power either (thus i have ruled out head unit failure).When i installed the new unit i simply bi passed the amplifier behind the console. Does anybody know if there is an inline fuse solely for the radio or are my fears correct and does this point to melted cables ??
Halfbar is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS[MidAtl]: 1979-1983 Pickup Parts For Sale - Post Build Garage Clean Out kawazx636 Vehicles - Parting Out 4 10-13-2015 08:28 AM
Automatic Brake Reliability? (1986) Truckwithoutaname 86-95 Trucks & 4Runners 4 10-03-2015 03:41 PM
should i buy it: 1996 Tacoma 4x4 bryan34w Buying & Selling Advice - Feeler/Gauging Interest 12 09-30-2015 02:50 PM
Delayed overdrive rmill05 84-85 Trucks & 4Runners 0 09-27-2015 01:43 PM
98 Toyota 4runner problems Rcbc92 95.5-2004 Tacomas & 96-2002 4Runners 5 09-26-2015 03:00 PM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -8. The time now is 10:25 AM.

2010 InternetBrands, Inc.