YotaTech Forums  

Go Back   YotaTech Forums > Toyota SUV & Truck Tech > 95.5-2004 Tacomas & 96-2002 4Runners
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search


95.5-2004 Tacomas & 96-2002 4Runners 4th gen pickups and 3rd gen 4Runners

Welcome to Yotatech!
Welcome to Yotatech,

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!


Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 08-14-2013, 06:08 AM   #1
Registered User
Personal Sales Rating: (0)
 
Join Date: Sep 2010
Location: Shippenville Pa
Posts: 57
2002 Tacoma no low beams

Please help a friend.... 2002 Tacoma all at once no low beams just high beams work and the bulbs are good. Looking for suggestions or a wiring diagram. Thank you !


I see no links in the sticky's and these links to service manual do not work ? http://www.yotatech.com/f128/toyota-...-years-156128/

The page cannot be found

The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
This ad is not displayed to registered members.
Register your free account today and become a member on Yotatech!
Vmax540 is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2013, 06:32 AM   #2
Fossilized
Personal Sales Rating: (3)
Staff
 
dropzone's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: PNW
Posts: 15,528
Was the fuse good?
__________________
~robb
'81 Toyota Trekker

Mini FAQ/Ideas

PNW wheeler group: Gitout.Com
dropzone is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2013, 06:42 AM   #3
Registered User
Personal Sales Rating: (0)
 
Join Date: Sep 2010
Location: Shippenville Pa
Posts: 57
Quote:
Originally Posted by dropzone View Post
Was the fuse good?
If the fuse was blown would the high beams still work ?
Vmax540 is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2013, 07:12 PM   #4
Registered User
Personal Sales Rating: (0)
 
jb451's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Mesquite Texas
Posts: 239
Had the same problem once with my camaro, turned out to be the dimmer switch... Not sure how complex that gets on newer vehicles though... Have you checked your grounds?
__________________
1979 Camaro- Mine, "Sylvia". 6.0L T56. Build Thread- http://www.nastyz28.com/forum/showthread.php?t=242743
1990 4Runner- Also mine. FJ80 springs, 4Crawler BJ lift.
jb451 is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2013, 08:18 AM   #5
Registered User
Personal Sales Rating: (0)
 
TheDurk's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: New Jersey and Sao Paulo
Posts: 962
Quote:
Originally Posted by Vmax540 View Post
If the fuse was blown would the high beams still work ?
I have a 4Runner. On DRL 4Runners the Hi's and Lo's have separate fuses. Yours probably does, too.
__________________
'99 "tall" 4Runner SR5 5sp 4WD 3.4 V6(U.S)--no boards, Hella Fogs, Trekmaster shocks, FIAMM horns, Alpine sound, stock otherwise, owned since new.
'97 HiLux SW4 (Japan model assembled in Argentina, bought in Brazil, very close to a 3.0 4Runner/Surf)
'71 FordWillys Jeep CJ5 (with straight six Ford Maverick 3.0 liter engine--lives in the mountains north of Sao Paulo Brazil)
TheDurk is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2013, 08:18 AM
Yotatech
4WD Truck




Paid Advertisement
Reply

Tags
2002, beam, beams, low, tacoma

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -8. The time now is 03:51 PM.


2010 InternetBrands, Inc.