Signal Lights not working - YotaTech Forums

Go Back   >

General Electrical & Lighting Related Topics Ask here for electrical, wiring, and lighting info for your rig that could apply to all years

Signal Lights not working

LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 12-27-2005, 09:10 AM   #1
Registered User
Thread Starter
Join Date: Dec 2005
Location: Portland, ME
Posts: 2
Signal Lights not working

My signal lights stopped working....when you click down, nothing. Interesting enough, the flashers work. I have checked all the lights and they appear to be working.

Suggestions? Thanks.

This truck is new to me...and I am bleeding; I have replaced Brakes, Timing Belt, Belts, Water Pump, all the fluids, and repaired a couple of big rust holes...and now this...
mandolaire is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2005, 10:01 AM   #2
Registered User
Nic's Avatar
Join Date: Jan 2004
Location: Decatur, Alabama
Posts: 1,038
May be a simple fix. Have you tried replacing the bulbs? You might want to get a new bulb (if you haven't already) and try one side at a time. I have had similar problems, only finding out later it was just a bulb.
Nic is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2005, 10:23 AM   #3
Contributing Member
dibble9012's Avatar
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,748
what truck is it/generation?

on my 3rd gen 4runner if a bulb is out, the blinkers flash rapidly, also, if the emer. flash button is not connected correctly, they will not work at all.

do the arrows light up on the dashboard?, do you hear the relay clicking?
dibble9012 is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2005, 01:08 PM   #4
Contributing Member
Elton's Avatar
Join Date: Jul 2005
Location: Siletz,Oregon
Posts: 12,261
check the fuses
Elton is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2005, 06:38 PM   #5
Registered User
blown4runner96's Avatar
Join Date: Nov 2005
Location: NorCal
Posts: 184
these are all possible scenerios... your hazards work off a different switch. Check your switch, after verifying your related fuses and bulbs are good
blown4runner96 is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2005, 04:48 AM   #6
Registered User
Thread Starter
Join Date: Dec 2005
Location: Portland, ME
Posts: 2
Thanks to all for their replies....Last night I was starting to work on on all the the small things before tackling the combination switch. I started with the fuse panel...and I found a blown fuse. I replaced it with a 10 Amp fuse and the signal lights worked.

Looks like I'll be returning the flasher and 8 bulbs. Thanks again for your help.

mandolaire is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RedRunner_87's aka "Operation Mall Crawler" Build Thread RedRunner_87 95.5-2004 Tacomas & 96-2002 4Runners (Build-Up Section) 56 10-01-2016 02:51 PM
'94 3.0 Pickup Clutch Pedal Sticking Kalihi,HI 86-95 Trucks & 4Runners 3 07-09-2015 04:29 PM
1991 DLX Xtra Cab 2WD Automatic -Starter Relay? colinmil Newbie Tech Section 2 07-06-2015 04:03 PM
2nd gen with runner cage Steezy96yota 86-95 Trucks & 4Runners (Build-Up Section) 1 07-06-2015 10:00 AM
speedometer 'freaking out' wilbertd 86-95 Trucks & 4Runners 2 07-06-2015 07:39 AM

3rd, 4runner, blinker, clicks, fast, function, gen, light, lights, on, problem, rear, signal, turning, working

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -8. The time now is 07:06 PM.

2010 InternetBrands, Inc.