Oil sending unit? - YotaTech Forums


Go Back   >


84-85 Trucks & 4Runners 2nd gen pickups and 1st gen 4Runners with solid front axles

Oil sending unit?

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 02-08-2013, 07:10 AM   #1
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 61
Oil sending unit?

Replaced my gauge pod in my "85" 4Runner which came with the oil sending unit but the gauge doesn't show a reading. How can I ckeck to see if the sending unit is good and make sure wire from unit is good?
marmon77 is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2013, 04:37 PM   #2
Registered User
iTrader: (1)
 
slacker's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: BC Canada
Posts: 5,580
Guage needs a different sender then the idiot light . Guage is a "bell" type sender .
pretty sure your wiring is there , If not, it is a simple single wire , but you will need to add the sender


.
slacker is offline   Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1994 22re no start. Help! Doug4320 86-95 Trucks & 4Runners 15 11-02-2015 03:31 AM
Instrument Cluster gary4runner Newbie Tech Section 3 09-24-2015 12:53 AM
Has anyone seen what happens to sugar if it makes it to a gas tank? skoti89 General Vehicle Related Topics (Non Year Related) 4 09-11-2015 07:46 AM
91 22RE Should my Oil Pressure Warning light come on when disconnected? Odin 86-95 Trucks & 4Runners 8 07-15-2015 09:28 PM
Gas gauge not working Tyler Cunningham 86-95 Trucks & 4Runners 3 07-11-2015 10:18 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -8. The time now is 08:01 AM.


2010 InternetBrands, Inc.